Wonen, leven en beleven voor senioren in Berkenbos

Assistentiewoningen Amideus is een Residentie in Berkenbos voor 65 plussers die nog zelfstandig kunnen wonen.

De 43 assistentiewoningen zijn verdeeld over 3 blokken waardoor er een gezellige binnentuin met gemeenschappelijk terras is en een petanquebaan.

De flats zelf zijn uitgerust met een eigen inkomhal met inbouwkast ( waarin de aansluiting voor wasmachine en droogkast zich bevindt en de verwarmingsketel) een slaapkamer, een badkamer met inloopdouche, en een keuken met leefruimte.

De keuken beschikt over een kookfornuis met 4 kookzones, een micro combi oven, een vaatwasser en een frigo met diepvriesvak.

Alle flats hebben een eigen terras of balkon op het zuiden of het westen, eigen water-, gas- en elektriciteitsmeter

Enkele flats beschikken over een 2de slaapkamer of een berging.

In de blokken zijn liften voorzien voor de bewoners die niet meer met een trap naar boven kunnen.

De woonassistente is op weekdagen aanwezig en is het algemene aanspreekpunt voor de bewoners.

De conciërge voert kleine klussen uit, zorgt voor onze mooie tuin en waakt over de veiligheid van onze bewoners.

Er wordt getracht een gezellige sfeer te creëren door op regelmatige momenten een leuke activiteit te organiseren in de algemene ruimte en zo ook de eenzaamheid van de bewoners tegen te gaan.

De dagprijs voor een flat is verschillend van type flat (grootte) en begint vanaf 26 euro per dag. (geen meerprijs voor koppels) Voor meer uitleg betreffende de inhoud van deze dagprijs maakt men best een afspraak met de woonassistente op het nummer 011 75 02 08 of 0474 46 20 34, die dan graag antwoord geeft op alle vragen en ook met alle plezier een flat toont.

Een reactie achterlaten